Blog

maandag 8 januari 2018
Vliegvelden New York voor citytrip New York
Tags: grote lekkage, John F Kennedy vliegveld, reis- en annuleringsverzekering, vertraging, last minute citytrip New York
Wie een citytrip New York boekt heeft te maken met een vliegveld in New York.

Als je erin geslaagd bent een last minute vliegticket New York of een last minute citytrip New York te boeken, krijg je te maken met één van de internationale vliegvelden in New York. Dat zijn John F Kennedy National Airport, LaGardia Airport en New Ark International Airport.

Enorme vliegvelden waarbij Schiphol vergeleken klein is.

8-1-2018, veel problemen voor reizigers op John F Kennedy Airport.

Vandaag kwam in het nieuws in Nederland dat het John F Kennedy vliegveld in New York al enkele dagen met een grote lekkage kampt waardoor honderden vluchten naar en van New York ernstig zijn vertraagd en soms zelfs geannuleerd. Er zijn vele reizigers gestrand. Ook gezinnen en personen uit België en Nederland. Het is op dit moment dan ook niet zo verstandig een last minute citytrip New York te boeken omdat de luchthaven John F Kennedy een veel gebruikte airport voor dit soort internationale vluchten. Nog een reden om momenteel niet naar New York af te reizen is het extreme winterse weer met zeer lage temperaturen en een harde, koude wind.

Sluit altijd een reis- en annuleringsverzekering af, ook bij een last minute citytrip.

Eén van de lessen die we hieruit kunnen leren is dat het verstandig is altijd een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten waarbij ook vertragingsschade en extra verblijfskosten is gedekt.
Zeker ook bij een citytrip of midweek New York is dat geen overbodige luxe.
Geplaatst door: Webmaster op 14:24
Geen reacties
zondag 7 januari 2018
Last minute citytrip New York
Tags: 2 personen, 3, 4, hotel, inclusief vliegtickets, 5, 6, 7 nachten, last minute citytrip New YorkVeel aanbiedingen met betrekking tot last minute citytrips New York.

Op zoek naar een last minute citytrip New York, bijvoorbeeld een goedkope citytrip New York voor 6, 7, 8, 9 of  10 nachten?? Op deze website last-minute-citytrip.nl vind je honderden last minite citytrips. Zowel binnen als buiten Europa. Met altijd interessante last minute aanbiedingen New York met betrekking tot citytrips.
Zo heeft stedentrip.nl op dit moment een zeer aantrekkelijke aanbieding New York.
Een last minute citytrip New York voor 4 dagen en inclusief vliegtickets en hotel voor minder dan 600 euro per persoon. Je verblijft in een prima hotel in New York en kunt vanuit daar alle hoogtepunten in New York gaan bezoeken. Deze last minute citytrip New York is geldig vanaf 2 personen en is tijdelijk beschikbaar.
Last minute citytrip New York aanbiedingen van Travel Bird.

Ook Travelbird heeft regelmatig last minute citytrip aanbiedingen New York.  Bij Travelbird verblijf je in hotels op de mooiste locaties. Boek bijvoorbeeld een 5 daagse last minute New York inclusief hotel, ontbijt en vliegtickets naar New York en verblijf in een boetiekhotel, romantisch hotel of hotel in de city. 
Dit is slechts één van de vele mogelijkheden die Travelbird biedt met betrekking tot last minutes naar New York. Ook de last minute citytrips naar bijvoorbeeld Praag, Valencia. Parijs, Barcelona of Boedapest zijn zeer gunstig geprijsd.  Ook als je een last minute citytrip New York inclusief huurauto wil boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 14:01
Geen reacties
dinsdag 31 oktober 2017
hoogtepunten Londen
Tags: 10 hoogtepunten Londen, stedentrip Londen
10 hoogtepunten van Londen
Londen. De wereldstad die zo dichtbij ons vandaan is gelegen, maar nog steeds door zoveel mensen niet is bezocht. Een stedentrip Londen is goed te doen en staat garant voor een ervaring die je nog een lange tijd bijblijft. Vanaf Amsterdam is het een klein uurtje vliegen en wanneer je flexibel bent met de datum waarop je Londen bezoekt dan vlieg je al spotgoedkoop naar deze stad. Ontdek hier de hoogtepunten.

Dit is wat je in Londen moet zien

1. Big Ben. De Big ben is de bekendste bezienswaardigheid. Deze zit aan het parlementshuis (Westminster Abbey) wat al een bezienswaardigheid op zich is. Dit paleis met de Big Ben is te vinden richting het westen van het centrum van de stad. Deze enorme klokkentoren zal bekend voorkomen van de vele souvenirs en advertenties over Londen.
2. Buckingham Palace. Na het vorige paleis is dit er ook een die je niet mag missen voordat je de stad verlaat. Dit enorme paleis is er een die je op de camera moet vastleggen.
3. Londen Eye is het bekende reuzenrad dat aan de rivier de Theems is te vinden. Naast dat het ontzettend gezellig is om een reuzenrad in te gaan geeft het ook een mooi uitzicht over de stad. Vergeet niet van tevoren te reserveren gezien de drukte.
4. Wie van kunst houdt die bezoekt het National Galery museum. De vele kunstwerken zorgen ervoor dat je al snel een aantal uur zoet bent. Bovendien is de entree gratis.
5. De mooiste brug van de stad is de Tower Bridge. Deze brug over de Theems staat richting het oosten van het centrum van de stad. Wandel over de brug richting de Tower of Londen.
6. Neem ook een kijkje in een van de vele pubs om kennis te maken met de Engelse cultuur. Je ziet veel mensen in het pak die overdag werken en in de avond de kroeg belanden.
7. Bezoek de winkelstraten. Wie wil winkelen kan terecht bij Oxford Street, Bond Street of Regent Street. Deze straten staan vol met winkels en zijn een echte aanrader.

Geplaatst door: Webmaster op 07:42
Geen reacties
zaterdag 9 september 2017
Grote keuze last minutes reizen
Tags: topvakantie, last minutes reizen
Last minutes,toch nog even weg van de kou en regen!

De winter maanden staan al weer voor de deur. De regen en de kou trekken langzaam en meer over ons kikkerlandje. Voor de één het ideale weer type, lekker door de bossen wandelen. Maar voor de ander bijna een lange nachtmerrie! Ben je het weer van Nederland nu al weer zat, boek dan snel een last minutes en geniet nog een paar dagen van het mooie weer!

Last minutes reizen, enorm veel keus!

Nog nooit eerder een last minutes geboekt, grijp dan nu je kans! Laat je verassen wat het na seizoen in een warm land je nog kan bieden. Een strand bijna voor jou alleen, wie wilt dat nou niet?? Niet lang te hoeven wachten op een lekker ijsje en ga zo maar door! Een camping of resort, of toch liever een simpel hotel, het maakt niet uit want bij een last minutes staan ook deze keuzes nog open. Niet alleen is het toerisme een stuk minder, maar ook zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Zo kun je op het laatste nippertje toch nog genieten van een wel verdiende vakantie!

Hoe vind je de beste last minutes

Last minutes vakanties worden met vele tegelijk aangeboden. Zoveel dat je niet meer weet wat je nu wel of niet moet doen. Op topvakantieboeken.nl helpen we je alleen de beste last-minutes vakanties voor je uit te zoeken. Je hoeft je dan geen zorgen te maken of je wel kunt gaan genieten op je vakantie! Een vakantie is nu eenmaal om even te kunnen ontspannen, even niet aan werk of thuis situatie te hoeven denken. Het enige wat je zelf nog moet doen is je koffer inpakken! De rest word geregeld zodat je optimaal kunt genieten van je wel verdiende vakantie. Wacht niet langer en boek nu snel op www.topvakantieboeken.nl/last-minutes en je kunt gaan genieten!

Geplaatst door: Webmaster op 09:48
Geen reacties
dinsdag 4 juli 2017
op zoek naar goedkope vliegticket
Tags: op zoek naar goedkope vliegtickets, vergelijk vliegtickets, vliegtickets.com
Op zoek naar een goedkoop vliegticket?

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket? Het aanbod aan vliegtickets is erg groot, omdat er verschillende aanbieders zijn. Deze vliegmaatschappijen proberen elkaars prijzen in de gaten te houden en hierop hun eigen prijzen te baseren. Dit is natuurlijk in het voordeel van jou. Jij kunt dankzij de concurrentiestrijd goedkoop aan vliegtickets komen. Controleer wel altijd of de aanbieder betrouwbaar is. Wanneer de vliegmaatschappij al meerdere keren onder vuur heeft gelegen, moet jij je afvragen of het verstandig is om bij deze firma een ticket te boeken. Dit blijf jouw eigen keuze.

Vergelijk vliegtickets

Omdat het aanbod reuze is, is het vaak makkelijk om het internet te raadplegen bij het zoeken naar geschikte vliegtickets. Online kan je een overzicht krijgen van alle beschikbare vluchten. Je zult snel de verschillen ontdekken. Het is goed om deze verschillen duidelijk te krijgen. Schrik niet wanneer een vliegmaatschappij extreem goedkope vliegtickets aanbiedt, terwijl andere tickets in verhouding duur zijn. Dit kan met meerdere dingen te maken hebben. De concurrentiestrijd heeft hier zeker mee te maken, maar ook de kosten die ze zelf hebben aan het vliegtuig. Wanneer een vliegmaatschappij minder landingsrechten hoeft te betalen, zal de prijs van een ticket automatisch dalen.

Winst vliegmaatschappijen

Daarnaast kunnen vliegmaatschappijen hun kosten dekken, omdat ze meerdere vluchten op een dag aanbieden. Lowbudget maatschappijen vliegen vaker en dus in totaal langer dan de traditionele firma's. Dit betekent dat de maatschappij dus ook meer passagiers vervoerd. Meer passagiers die geld uit willen geven voor een vliegticket. Op elk ticket kan het bedrijf winst maken ook al zijn de tickets extreem laag. Ook voor last minute citytrips met vliegtickets. Dit is voor beide partijen gunstig. Wie wil er nou niet goedkoop op vakantie gaan? Dat wil iedereen toch. Wanneer je elke vakantie geld bespaart op het ticket, hou je een aardig zakcentje over.

Bron: http://www.vliegtickets.com/
Geplaatst door: Webmaster op 05:04
Geen reacties
zaterdag 10 juni 2017
stedentrip New York
Tags: citytrip New York, last minute stedentrip New York, stedentrip New York
New York blijft een grote aantrekkingskracht houden op toeristen in de hele wereld.
Een stedentrip New York is voor velen dan ook een grote wens.
Maar waar vind je informatie en tips over stedentrips naar New York en hoe vind je reisorganisaties waar je een geheel verzorgde stedentrip op citytrip New York kunt boeken?? 

Op vind je veel informatie over compleet verzorgde stedentrips New York.  Compleet betekent inclusief vliegtickets naar New York, overnachting in goede hotels en eventueel excursies.
Je vindt naast speciale aanbiedingen New York ook tips, informatie over restaurants, hotels en "must see' New York.  Wist je bijvoorbeeld dat er in New York bijna net zoveel specilaliteiten en health food restaurants zijn als in de hele Benelux?

Ook voor een last minte stedentrip New York kan je op terecht.  Houd er wel rekening mee dat je niet op dezelfe dag een citytrip new york + hotel kan boeken als je afwijkende wensen hebt. Als je een stedentrip New York op maat wilt boeken, doe dit dan minstens een week voor gewenst vertrek.
Geplaatst door: Webmaster op 10:00
Geen reacties
dinsdag 31 januari 2017
Wellness vakantie Portugal
Tags: , Algarve, wellness vakantie Portugal
Wie een citytrip Lissabon zou willen maken en van wellness houdt, zou kunnen kiezen voor een wellness vakantie in Portugal.  Nabij Lissabon is het mogelijk een wellness spa hotel te boeken waarbij je niet alleen gebruik kunt maken van de fantastische spa, zwembad en sauna's maar ook vele kuren kunt volgen. 

Omdat een weekend Lissabon ook meer dan de moeite waard is, is een combinatie wellness en citytrip Lissabon een ideale combi. Daarnaast is het veelal mogelijk een last minute citytrip Lissabon te combineren met een bezoek met overnachting in dit fantastische spa en wellness hotel nabij de hoofdstad van Portugal.
Er zijn meer mogelijkheden om een wellness vakantie Portugal te boeken, onder andere in diverse spa resorts aan de Algarve. Ook voor een last minute weekend Algarve

Geplaatst door: Webmaster op 10:35
Geen reacties
zaterdag 14 januari 2017
Rondreizen en citytrips
Tags: singles rondreis, rondreizen en citytrips
Houd je van cytrips en rondreizen?
Je kunt ook een rondreis en cytrip met elkaar combineren, zelfs als je deze op basis van last minute wilt boeken. Bijvoorbeeld een rondreis Amerika met bezoek aan city's zoals Washington en New York.
Citytrips in het kader van een rondreis door een bepaald land kan je ook boeken in bijvoorbeeld Canada of Nieuw Zeeland.  Verre en avontuurlijke rondreizen naar andere continenten.
Je verblijft meestal in goede hotels, soms zelfs wellness hotels met sauna.

Als je single bent, kun je er ook voor kiezen een singles rondreis te boeken.  Je reist dan met andere singles naar de mooiste plekken op aarde maar kunt ook voor een single citytrip of stedentrip kiezen.
Aan jou de keuze.
Geplaatst door: Webmaster op 06:53
Geen reacties
zondag 4 december 2016
Citytrips en wandelen voor singles
Tags: citytrip, welness hotel met spa, wandel groepsreizen singles
Citytrips en wandelreizen zijn zeer geschikt om als groepsreis te boeken.
Op de website groepsreizen singles vind je informatie over wandel groepsreizen voor singles. Voor diegenen die citytrips leuk vinden, wandel groepsreizen kunnen ook gecombineerd worden met een citytrip. Ook als je als single in een wellness en spa hotel wilt verblijven. Want wat is er fijner dan na een wandeldag van wellness zoals een privé sauna te genieten.
Kortom, als single heb je veel keuze met betrekking tot het boeken een een groepsreis waar wandelen en wellness voorop staat.
Geplaatst door: Webmaster op 08:10
Geen reacties
zondag 20 november 2016
Genieten met wellness aan zee
Tags: aan zee, voor 2, last minute wellness
Last minute citytrip??  Boek eens een last minute wellness hotel aan zee. Je vindt de beste wellness aanbiedingen aan zee, ook voor een wellness weekend op de website last minute wellness. Hier vind je
last minute wellness hotels met aanbiedingen voor 2, hotelkamers met privé sauna, wellness arrangementen en veel meer. Aan zee, altijd een heerlijk gevoel.
Geplaatst door: Webmaster op 15:29
Geen reacties
vrijdag 7 oktober 2016
citytrips voor singles
Tags: last minute singlereis, single reizen
Ben je single en vind je het leuk om met andere singles een citytrip te maken?
Een aantal reisorganisaties organiseren regelmatig citytrips voor singles. Deze single reizen gaan bijvoorbeeld naar city's zoals Londen, Parijs en Praag en andere grote steden. Ook zijn er single reizen, waaronder kerstreizen naar steden zoals Berlijn of Antwerpen. Er zijn ook regelmatig last minute citytrips in het kader van single reizen te boek. Als je een citytrip of singlereis met andere singles wilt maken, verwijzen wij je graag door naar onze website single reizen. Het is meestal ook mogelijk een last minute singlereis te maken, bijvoorbeeld naar New York of Londen.
Geplaatst door: Webmaster op 09:02
1 reactie
 
Populaire citytrips
Tags: praag, wenen, last minute citytrips
Op deze website last minute citytrip.nl kan je zéér goedkoop een citytrip boeken. Last minute citytrips zijn tot 40 % goedkoper dan citytrips die je langer vantevoren boekt. Populaire citytrips voor 2016 zijn zijn onder andere Barecelona, Parijs, Praag, Boedapest en Lissabon. In de winter zijn last minute citytrips naar romantische steden zoals Wenen en Praag erg populair.
De komende weken komen er zeker last minute citytrips naar Wenen en Praag beschikbaar.
Geplaatst door: Webmaster op 08:57
Geen reacties