Trein

Met de trein naar je citytrip
Een goedkope en comfortabele manier om een last minute citytrip te boeken, is met de trein te reizen. En nog milieuvriendelijk ook. Of je nu een last minute citytrip naar Amsterdam, Brussel, Antwerpen, Parijs of Berlijn hebt geboekt, de trein is een ideaal en goedkoop vervoermiddel. En niet onbelangrijk, met de trein kan je van city naar city reizen, zonder files en je komt altijd in het centrum van een city uit. En ook voor een fietsvakantie biedt de trein vele mogelijkheden, meestal is het mogelijk om je fiets met de trein mee te nemen. NS International biedt de beste mogelijkheden om een last minute citytrip met trein te boeken, ook als je er een goed hotel bij wilt boeken. Je boekt je last minute citytrip via NS International binnen enkele minuten online.Met de trein, Tui


Stedentrips
Tui is één van de grotere reisorganisaties wat betreft goedkope citytrips, waarbij het ook mogelijk is een citytrip te boeken en te kiezen voor de trein naar je bestemming. Als één van de grootste reisorganisaties van Europa heeft Tui altijd een groot aanbod last minutes, ook voor een last minute citytrip met de trein. Of je nu een last minute citytrip naar Berlijn, Praag, Brussel of Parijs wilt boeken, Tui heeft voor jou zeker last minute citytrips met de trein.

Kras ReizenKras Reizen is als onderdeel van de ANWB goed thuis in last minute citytrips waarbij vervoer plaats vindt met de trein. Met name culturele citytrips, naar vele steden binnen en buiten Europa, gaan met de trein. Weten hoe goedkoop een last minute citytrip met de trein bij Kras Reizen is??  Neem de proef op de som en bekijk alle trein cityreizen van Kras Reizen.  Kras Reizen heeft dagelijks nieuwe citytrips last minutes met trein.

Met de trein en eigen fiets mee?

Een last minute citytrip met de trein en dan de eigen fiets meenemen is ideaal, zeker als je een vouwfiets hebt, die kan je ook in de intercitytrein makkelijk meenemen. Als je naar grote city gaat bezoeken met je eigen fiets, bijvoorbeeld Londen, Parijs of Brussel, zorg er dan wel voor dat je fiets goed verzekerd is. Als je even wat gaat drinken in een café en je moet je fiets buiten laten staan, kan je fiets maar beter goed verzekerd zijn. Let op dat de dekking ook geldig is in het buitenland. Bij King Polis sluit je een hele goede fietsverzekering af.
King Polis heeft volgens de consumentenbond al 2 jaar (2015 en 2016) de beste fietsverzekering voor stadsfietsen en e-bikes. Op beste-fietsverzekering.nl is deze verzekering nu ook online af te sluiten.