Last minute citytrip met de trein?

Indien je een last minute citytrip met de trein wilt boeken, vind je hier de beste mogelijkheden. Reizen met de trein is milieuvriendelijk en je komt bijna altijd in het centrum van een stad aan. Je kunt een last minute citytrip met trein boeken inclusief treintickets en hotel.

si=19040&li=1821074&wi=367042&ws=bannerlink” target=”_blank”>betterway banner

De trein en je citytrip

Een goedkope en comfortabele manier om een last minute citytrip te boeken, is met de trein te reizen. En nog snel ook. Of je nu een last minute citytrip naar Amsterdam, Brussel, Antwerpen, Parijs of Berlijn hebt geboekt, de trein is een ideaal en goedkoop vervoermiddel. En niet onbelangrijk, met de trein kan je van stad naar stad reizen, zonder files. Ook aantrekkelijk als je met vrienden of familie reist.


Last minute citytrip met de trein en Greencitytrip.nl

Via Greencitytrip.nl kan je een 5 daagse, last minute citrip boeken. En je raadt het al, je reist naar je favoriete stad met de trein. Een aantal bestemmingen van Greencitytrip zijn Venetië, Praag, Milaan, Wenen en Verona. Je boekt je last minute citytrip met de trein via Greencitytrip inclusief tickets en hotel. Maar het is ook mogelijk een last minute treinticket zonder hotel te boeken. Het last minute aanbod varieert van dag tot dag.

si=19040&li=1821074&wi=367042&ws=bannerlink” target=”_blank”>betterway banner

Fietsvakantie en met de trein reizen

De trein is niet alleen aantrekkelijk in het kader van een last minute citytrip. En ook voor een fietsvakantie biedt de trein vele mogelijkheden, meestal is het mogelijk om je fiets met de trein mee te nemen. NS International biedt de beste mogelijkheden om een last minute citytrip met trein te boeken, ook als je er een goed hotel bij wilt boeken. Je boekt je last minute citytrip via NS International binnen enkele minuten online.


citytrip met de trein

Met de trein, Tui

Tui is een van de grotere reisorganisaties wat betreft goedkope citytrips, waarbij het ook mogelijk is een citytrip te boeken en te kiezen voor de trein naar je bestemming. Als een van de grootste reisorganisaties van Europa heeft Tui altijd een groot aanbod last minutes, ook voor een last minute citytrip met de trein. Of je nu een last minute citytrip naar Berlijn, Praag, Brussel of Parijs wilt boeken, Tui heeft voor jou zeker last minute citytrips met de trein.


TUI stedentrips banner

lastminute citytrip samen


Met de trein en eigen fiets mee?

Een last minute citytrip met de trein en dan de eigen fiets meenemen is ideaal, zeker als je een vouwfiets hebt, die kan je ook in de intercitytrein makkelijk meenemen. Als je een wereldstad gaat bezoeken met je eigen fiets, bijvoorbeeld Londen, Parijs of Brussel, zorg er dan wel voor dat je fiets goed verzekerd is. Als je even wat gaat drinken in een café en je moet je fiets buiten laten staan, kan je fiets maar beter goed verzekerd zijn. Let op dat de dekking ook geldig is in het buitenland.

fietsvakantie stedentrip

Bij King Polis sluit je een hele goede fietsverzekering af.

King Polis heeft volgens de consumentenbond al 2 jaar (2015 en 2016) de beste fietsverzekering voor stadsfietsen en e-bikes. Op beste-fietsverzekering.nl is deze verzekering nu ook online af te sluiten.


de vakantiediscounter stedentrips banner