Boedapest, één van de mooiste steden voor last minute citytrip Europa

Last minute citytrip Boedapest? Hier vind je de goedkoopste citytrips Budapest en Hongarije: Last minute citytrip Boedapest bij Tui boeken Citytrip last minute Budapest bij Kras Reizen via TUI boeken. Alle aanbiedingen Boedapest bij Stedentrips.nl

Stedentrips aanbiedingen banner

Als er een top 10 mooiste steden van Europa opgesteld wordt, zou Boedapest wellicht in de top 5 vallen en zeker in de top 10. Niet alleen de schilderachtige Donau, de Pest en andere rivieren en meren betoveren Boedapest. De 2000 jaar oude hoofdstad van Hongarije met zijn 1,7 miljoen inwoners is de perfecte locatie voor een last minute citytrip Boedapest. Voor een culturele citytrip Hongarije van 3, 4, 5 of 6 dagen. Binnen enkele uren ben je met het vliegtuig vanuit Amsterdam, Brussel, Eindhoven of Rotterdam Airport in deze schilderachtige stad met zijn vele bruggen, pleinen en culturele hoogtepunten. Via deze site kan je een last minute citytrip Boedapest met vliegticket en goede hotels boeken. Eventueel met excursie. Boedapest, ook wel Budapest genoemd, is een culture stad welke in elke maand aantrekkelijk is. Ook om een last minute Boedapest met kerstmis,  pasen, pinksteren of hemelvaart te boeken. Of een romantische citytrip Budapest voor 2 personen in juli ,augustus of september. Je kunt via deze site de leukste en goedkoopste stedentrips Hongarije boeken. Zie hieronder waar je een goedkope last minute stedentrip Budapest boekt.


3, 4, 5 of 6 daagse last minute citytrip Boedapest boeken

Je hebt wel 4, 5 of 6 dagen nodig om van de schoonheid van Boedapest te kunnen genieten. Als je een aanbieding citytrip Boedapest voor 3 of 4 dagen ziet, is het verleidelijk om daar gebruik van te maken. Een last minute citytrip Boedapest van 5 of 6 dagen, biedt je echter meer mogelijkheden. Je kunt dan veel meer hoogtepunten en bezienswaardigheden zien en hoeft bijvoorbeeld het oude kasteelcomplex Budavari Palota, het Heldenplein, de Sint Stefanusbasiliek en andere hoogtepunten niet te missen.

Boek wel een 4, 5 of 6 daagse citytrip Boedapest inclusief vliegtickets en hotels wat dat is in de regel veel voordeliger en makkelijk dan zelf een hotelkamer in Budapest boeken en goedkope vliegtickets Boedapest met elkaar vergelijken en boeken. Onze tip: Boek een last minute citytrip Boedapest voor 4, 5 of 6 dagen bij Kras Reizen of TravelBird en verblijf in een 2, 3 of 4 sterren hotel met ontbijtbuffet in de omgeving van het prachtige park of het Margaretha Eiland. Dit park ligt op een eiland midden in de rivier de Donau en is alleen via een prachtige brug te bereiken.  Er rijden geen auto’s op dit park want het is verkeersvrij. In het park vind je wellness met kuurhotel en zwembad en daarnaast een dierentuin strandjes, kerk, watertoren en open luchttheather. Een prachtige en bijzondere omgeving om te starten met je last minute citytrip Boedapest.


Last minute stedentrip Boedapest boeken en genieten van wijn en diners

De culturele stad Boedapest heeft honderden restaurants met internationale keuken.

Houd je van lekker eten en een bijzonder lekkere wijn? In Budapest vind je vele toprestaurants met een internationale keuken. Of je nu Thais, Mexicaans, Grieks of Indonesisch wilt eten tijdens je stedentrip Hongarije, iedere keuken is vertegenwoordigd in deze wereldstad.

Ook als je vegetariër of veganist bent, valt er in Budapest veel te gebieden want deze wereld stad kent vele vegetarische en veganistische restaurants met plantaardige en biologische maaltijden.

je vind deze onder ander via de Site Happy Cow. De aanwezigheid van deze restaurants en de vele concerten die in deze hoofdstad van Hongarije gegeven worden, maken deze city ook aantrekkelijk voor jongeren. Vandaar dat veel jongeren op zoek zijn naar goedkope hotels en jeugdherbergen in Budapest en de goedkoopste vliegtickets.  Overigens als je als jongeren weinig geld hebt en toch een last minute citytrip Boedapoest wilt boeken. Budapest per trein is ook goed te doen en prima te combineren met een citytrip Berlijn waar je ook veel vegan restaurants vindt!


3 daagse citytrip Boedapest boeken en van de opera genieten

Houd je van de opera en wil je een 3 of 4 daagse, last minute citytrip binnen Europa boeken?

Je kunt natuurlijk een last minute citytrip Wenen of Berlijn boeken en van de opera genieten maar in Hongarije kun je ook genieten van klassieke muziek en fantastische concerten. Boek bijvoorbeeld een 4 daagse citytrip Boedapest met vliegticket en hotel en verblijf in de omgeving van de staatsopera. Alleen de buitenkant van dit unieke theater al doet je versteld doen staan. Je vindt dit opera staatstheater aan de Andrassy Út. Dit opera gebouw heeft prachtige plafondschilderingen en een koninklijke loge.  Ideaal om te genieten van een klassieke operea tijdens je stedentrip Hongarije, Boedapest.

Zelf je last minute stedentrip Boedapest samenstellen

Je kunt natuurlijk ook zelf je citytrip Hongarije samenstellen.

Ben je iemand die graag zelf zijn last minute citytrip samenstelt en zelf zijn hotels en vliegtickets Hongarije boekt?? Je kunt via de vergelijkingssite Trivago makkelijk zelf een goedkoop hotel of pension Budapest boeken en via sites zoals Vliegtickets.nl de goedkoopste vliegtickets Hongarije met elkaar vergelijken. En er zijn meer mooie steden in Hongarije die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zoals Pécs, een prachtige stad in Hongarije die geliefd is bij jong en oud.< Overigens, als je zelf een last minute hotel in Boedapest boekt, let op de ligging.  Een hotel in het centrum van Budapast is ideaal al je in korte tijd veel wilt zien.

Een last minute Boedapest, mooi alternatief voor stedentrip Praag.

Een last minute citytrip Praag of Boedapest?

Twijfel je tussen een last minute ciytrip Praag een een stedentrip Budapest? Beide steden zijn de moeite waard om te bezoeken en er zijn veel overeenkomsten tussen de steden. Ons advies, boek een stedentrip Praag en Boedapest. Van beide citytrips zal je nooit spijt krijgen!