Beste aanbiedingen last minute citytrips met vlucht + hotel

Op zoek naar een goedkope citytrip met vlucht en hotel binnen Europa? Hier vind je alle last minute citytrips aanbiedingen binnen Europa. (inclusief vlucht en hotel )

Stedentrips vriendinnenweekend banner

Of je nu een last minute citytrip met vlucht + hotel naar Rome, Praag, Lissabon of Venetië wilt boeken en morgen of donderdag, vrijdag of zaterdag wilt vertrekken, bijna alles is mogelijk.  Ook voor een goedkope last minute citytrip elders binnen Europa. Bijvoorbeeld naar Barcelona, Valencia of Londen.


Stedentrips.nl en Tui zijn de 2 top aanbieders wat betreft last minute citytrips met vlucht en hotel binnen en buiten Europa. En je kunt vanaf bijna ieder vliegveld vertrekken, ook vanaf Brussel, Antwerpen, Eindhoven, Rotterdam Airport of Vliegveld Maastricht.

Calatrava - stedentrip Valencia

De meeste last minute aanbiedingen cityrips binnen Europa met vlucht en hotel zijn afgestemd op 2 personen. Biologisch, glutenvrij of vegetarisch ontbijt, lunch en diner in hotel meestal mogelijk. Je kunt bij Tui ook een vakantie all inclusive en last minute boeken.

Je profiteert dan van het all inclusive concept en hebt tegelijkertijd de last minute korting te pakken.  Ook een last minute citytrip kan je als all inclusive last minute boeken.


Het is echter ook mogelijk als alleenstaande of gezin een super goedkope citrytrip te boeken en al binnen enkele dagen te vertrekken. Een last minute citytrip heeft meestal een duur van 2 of 3 dagen, er zijn meestal ook goedkope citytytrips voor een extra lang weekend of midweek beschikbaar, ook voor 5, 6 of 7 dagen. Hieronder wat voorbeelden van aanbiedingen citytrip naar verschillende steden binnen Europa.

citytrip met vriendinnen

Last minute citytrip met vlucht + hotel Rome

Kijk hier naar de beste last minute aanbiedingen citytrips Rome. U boekt uw last minute citytrip Rome met vlucht en hotel en kunt morgen al vertrekken. Voor een last minute citytrip Rome voor 2, 3 of 4 personen en inclusief 3 of 4 sterren hotel in het centrum van Rome of in een trendy wijk van Rome. Inclusief ontbijt en vele extra’s. Voor een last minute citytrip Rome voor 2, 3, 4 of 5 dagen. Excursies zijn mogelijk. Tip: Een last minute citytrip Rome met kerstmis is een extra belevenis.


Last minute citytrip New York met vlucht en hotel

Boek nu een super goedkope last minute citytrip New York. New York moet je eens in je leven bezocht hebben. Je hebt nu de kans om een last minute New York te boeken, een last minute citytrip New York met vlucht en goed hotel.


Kijk nu welke aanbiedingen New York er zijn en bezoek de meest indrukwekkende stad op aarde. Voor een romantisch weekend of midweek New York met arrangement voor 2 of met verblijf in een gezins hotel. Vind hier jouw aanbieding 5 dagen New York.

Stedentrips New York banner

Kijk nu welke goedkope citytrip met vlucht en hotel jij naar New York gaat boeken. Je kunt een last minute citytrip New York voor 4 dagen boeken maar ook voor een verblijf van 5, 6 of 7 dagen New York gaan.


Last minute citytrip Londen met vlucht en hotel

Een extra goedkope citrytrip Londen boeken. Beleef Londen met een last minute citytrip. Londen staat in de top 3 als het om aantrekkelijke citytrips gaat. Het is mogelijk om zowel vanuit België als Nederland een last minute citrytrip Londen met vlucht + hotel te boeken.

stedentrip Londen

Ook als je in het centrum van Londen wilt verblijven. Last minute citytrips Londen zijn perfect voor 2 personen maar als alleenstaanden zal je in London ook optimaal kunnen genieten. Ook als je in een duurzaam of design hotel met restaurant in Londen wilt verblijven. Ook voor een romantisch weekendje voor twee in Londen.  Of je nu een goedkope citytrip Londen in augustus, september, december of maart wilt boeken, Londen is het hele jaar door aantrekkelijk. Tip: Er zijn veel vegan, biologische en vegetarische restaurants en winkels in Londen. Ideaal voor de bewuste reiziger.


Last minute citytrip naar Venetië met vlucht en hotel

Een romantisch weekendje weg??? Venetië! Pak nu je kans om met 2 personen een goedkoop weekendje Venetië te boeken. Je kunt nu online een last minute citytrip Venetië boeken voor minder dan 300 euro per persoon. Een last minute citytrip Venetië met vlucht en hotel wel te verstaan.Verras je geliefde nu met een citytrip naar één van de meest romantische plaatsen ter wereld, Venetië.


Citytrip last minute met vlucht en hotel naar Madrid

Een last minute citytrip naar één van de mooiste steden in Spanje boeken? Madrid. Madrid is een hippe city en is een echte wereldplek. Prachtige musea, pleinen, bijzondere winkels en restaurants. Met de metro kom je overal. Een last minute citytrip Madrid met vlucht en hotel hoeft niet veel te kosten. Ook het nachtleven is fantastisch. Een prima alternatief voor een last minute citytrip Barcelona of Valencia, ook voor een lang weekend of midweek Madrid. Tip: Madrid is ook zeer geschikt voor een citytrip in kader vriendenweekend of vriendinnen weekend. Je kunt er heerlijk uit gaan!


Last minute citytrip met vlucht en goed hotel in Praag

Op zoek naar een cultureel, last minute weekend?? Praag! Wie een last minute citytrip met vlucht en inclusief goed hotel binnen een bestemming in Europa wil boeken en van cultuur en authentieke en historische steden houdt, moet zeker Praag eens bezoeken. Met zijn oude binnenstad en vele bruggen, historische pleinen, gebouwen en musea de plaats om te bezoeken.


Als je een citytrip Praag last minute wilt boeken en dit wilt doen met goed hotel en vlucht, pak je nu je kans. Je vindt hier goedkope citytrips Praag voor 1, 2, 3, 4 of 5 personen. Ook voor groepen en altijd inclusief vliegtickets en overnachting in een goed hotel. Zie ook de goedkope citytrips naar Budapest.

Goedkope last minute citytrips elders binnen Europa, boek bij Tui!

Een echt goedkope citytrip met vlucht en hotel binnen Europa, boek je bij Tui.

Kies uit bijna 100 last minute aanbiedingen binnen en buiten Europa, ook met wellness of fitness mogelijkheden. Morgen, overmorgen of vrijdag of zaterdag vertrekken is meestal mogelijk. Veel last minute  weekend aanbiedingen voor 2 personen, ook KLM en Transavia.

TUI stedentrips banner

Last minute citytrip Lissabon

Een citytrip Lissabon is altijd een beleving. Wie zin heeft in een bijzonder leuke citytrip, zou een citytrip Lissabon kunnen boeken.

stedentrip lissabon

De bijzondere sfeer van Lissabon, de variatie van de stad en de talloze boetiekjes, pleintjes, cafe’s en restaurants maken Lissabon ook voor niet cultuurliefhebbers zeer aantrekkelijk.

Ook voor een boeken van een last minute citytrip Lissabon.


Stedentrips aanbiedingen banner