citytrips voor singles

citytrips voor singlesTags: last minute singlereis, single reizenBen je single en vind je het leuk om met andere singles een citytrip te maken?
Een aantal reisorganisaties organiseren regelmatig citytrips voor singles. Deze single reizen gaan bijvoorbeeld naar city’s zoals Londen, Parijs en Praag en andere grote steden. Ook zijn er single reizen, waaronder kerstreizen naar steden zoals Berlijn of Antwerpen. Er zijn ook regelmatig last minute citytrips in het kader van single reizen te boek. Als je een citytrip of singlereis met andere singles wilt maken, verwijzen wij je graag door naar onze website single reizen. Het is meestal ook mogelijk een last minute singlereis te maken, bijvoorbeeld naar New York of Londen.
Geplaatst door: Webmaster op vrijdag 7 oktober 20161 reactieAltijd al veel genoten van de single city trips die ik heb gedaan. volgende op mijn lijst is Rome. Voor mensen die in Nederland een leuke stad zoeken vind ik Breda een super gezellige stad voor een single om een weekendje weg te gaan. image Geplaatst door: Richelle op vrijdag 21 april 2017Plaats een reactie

Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie