hoogtepunten Londen

hoogtepunten LondenTags: 10 hoogtepunten Londen, stedentrip Londen10 hoogtepunten van Londen

Londen. De wereldstad die zo dichtbij ons vandaan is gelegen, maar nog steeds door zoveel mensen niet is bezocht. Een stedentrip Londen is goed te doen en staat garant voor een ervaring die je nog een lange tijd bijblijft. Vanaf Amsterdam is het een klein uurtje vliegen en wanneer je flexibel bent met de datum waarop je Londen bezoekt dan vlieg je al spotgoedkoop naar deze stad. Ontdek hier de hoogtepunten.

Dit is wat je in Londen moet zien

1. Big Ben. De Big ben is de bekendste bezienswaardigheid. Deze zit aan het parlementshuis (Westminster Abbey) wat al een bezienswaardigheid op zich is. Dit paleis met de Big Ben is te vinden richting het westen van het centrum van de stad. Deze enorme klokkentoren zal bekend voorkomen van de vele souvenirs en advertenties over Londen.

2. Buckingham Palace. Na het vorige paleis is dit er ook een die je niet mag missen voordat je de stad verlaat. Dit enorme paleis is er een die je op de camera moet vastleggen.

3. Londen Eye is het bekende reuzenrad dat aan de rivier de Theems is te vinden. Naast dat het ontzettend gezellig is om een reuzenrad in te gaan geeft het ook een mooi uitzicht over de stad. Vergeet niet van tevoren te reserveren gezien de drukte.

4. Wie van kunst houdt die bezoekt het National Galery museum. De vele kunstwerken zorgen ervoor dat je al snel een aantal uur zoet bent. Bovendien is de entree gratis.

5. De mooiste brug van de stad is de Tower Bridge. Deze brug over de Theems staat richting het oosten van het centrum van de stad. Wandel over de brug richting de Tower of Londen.

6. Neem ook een kijkje in een van de vele pubs om kennis te maken met de Engelse cultuur. Je ziet veel mensen in het pak die overdag werken en in de avond de kroeg belanden.

7. Bezoek de winkelstraten. Wie wil winkelen kan terecht bij Oxford Street, Bond Street of Regent Street. Deze straten staan vol met winkels en zijn een echte aanrader.

Geplaatst door: Webmaster op dinsdag 31 oktober 2017Geen reactiesPlaats een reactie

Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie