Vliegvelden New York voor citytrip New York

Wie een citytrip New York boekt heeft te maken met een vliegveld in New York.

Als je erin geslaagd bent een last minute vliegticket New York of een last minute citytrip New York te boeken, krijg je te maken met één van de internationale vliegvelden in New York. Dat zijn John F Kennedy National Airport, LaGardia Airport en New Ark International Airport.

Enorme vliegvelden waarbij Schiphol vergeleken klein is.

8-1-2018, veel problemen voor reizigers op John F Kennedy Airport.

Vandaag kwam in het nieuws in Nederland dat het John F Kennedy vliegveld in New York al enkele dagen met een grote lekkage kampt waardoor honderden vluchten naar en van New York ernstig zijn vertraagd en soms zelfs geannuleerd. Er zijn vele reizigers gestrand. Ook gezinnen en personen uit België en Nederland. Het is op dit moment dan ook niet zo verstandig een last minute citytrip New York te boeken omdat de luchthaven John F Kennedy een veel gebruikte airport voor dit soort internationale vluchten. Nog een reden om momenteel niet naar New York af te reizen is het extreme winterse weer met zeer lage temperaturen en een harde, koude wind.

Sluit altijd een reis- en annuleringsverzekering af, ook bij een last minute citytrip.

Eén van de lessen die we hieruit kunnen leren is dat het verstandig is altijd een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten waarbij ook vertragingsschade en extra verblijfskosten is gedekt.

Zeker ook bij een citytrip of midweek New York is dat geen overbodige luxe.