Yoga, ook als je een weekendje weg wit


Als je van weekendjes weg houdt en regelmatig een last minute citytrip boekt, kan je ook eens overwegen een yoga weekend te boeken. Bijvoorbeeld een yoga weekend aan het strand in Zeeland, Barcelona of Londen.

Yoga helpt tegen de stress, zorgt voor de nodige ontspanning en een heldere geest.

Nagenoe het hele jaar door kan je een yoga weekend boeken en dit combineren met een leuke citytrip. Vooral in de grote steden kan je je opgeven voor een yoga cessie, yoga workshop of yoga les.

Als je een puur yoga weekend wilt volgen, kan je het beste zoeken binnen het aanbod van yoga-weekend.com

Yoga aan het strand

In de zomer worden in tal van steden yoga cessies aan het strand gegeven.

Zo kan je op het strand van Scheveningen meedoen met yoga op het strand. De yoga lessen op het strand van Scheveningen worden in het weekend gegeven en zijn prima te combineren met een last minute citytrip in Scheveningen, Noordwijk aan Zee, Katwijk of Den Haag.

In Den Haag zijn prima restaurants waar je heerlijk kunt eten. Er is in deze regio ook een groot aanbod vegetarische restaurants en plaatsen waar je fallaffel kunt eten. Een perfecte combinatie met yoga aan het strand en een last minute citytrip in Nederland.

Yoga retreat, als je helemaal tot rust wilt komen

Heb je behoefte aan volledige rust? even niet in de werksfeer zitten maar volledig ontspannen?

Overweeg dan eens deelname aan een yoga retreat.

Daar kan je volledig tot rust en bezinning komen en nadenken waar het leven werkelijk over gaat.

Je kunt je yoga retreat combineren emt mediatie, wellness en ayurveda en zo een heerlijke en onvergetelijke ervaring beleven. Een yoga retreat is niet te combineren met een last minute citytrip.

Het volledig tot rust komen staat bij een yoga retreat centraal en daar past een last minute vakantie niet bij.