Stedentrip Londen, mooiste plekjes

Stedentrip Londen, mooiste plekjesTags: stedentrip Londen

De mooiste plekjes om te bezoeken tijdens een stedentrip naar Londen

Op slechts één uur vliegen van Nederland ligt de hoofdstad van Engeland, Londen. Deze stad is niet alleen prima bereikbaar vanuit Nederland, het is ook een zeer leuke bestemmingen voor een stedentrip van een paar dagen. De stad is zeer gastvrij voor toeristen, kent vele indrukwekkende bezienswaardigheden en straalt een hele fijne sfeer uit. Allemaal redenen om een paar dagen te verdwalen in het al het moois dat Londen te bieden heeft. Om te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je stedentrip, boek je een weekendje Londen via Stedentrips.nl. Zij zorgen niet alleen voor goedkope vlucht, maar gaan ook persoonlijk op zoek naar de beste hotels in Londen voor tijdens jouw stedentrip. In vrijwel elke wijk van Londen zoeken zij voor jou naar de beste opties. Tijdens jouw verblijf in Londen kun je veel dingen doen en bekijken, maar wij zetten een aantal leuke plekken van de stad op een rij. Wij hebben daarbij niet gekeken naar de zeer bekende bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge, de Big Ben en Buckingham Palace. Dat zijn natuurlijk ook indrukwekkende bezienswaardigheden, maar als je Londen écht goed wil leren kennen, bezoek je een van onderstaande plaatsen

Soho

Één van de meest bezochte wijken van Londen heet Soho. Deze week staat bekend als multiculturele wijk, en dat zie je in veel dingen terug. Zo zijn er verschillende restaurants met eten uit allerlei plekken op deze wereldbol, en ook aan de diversiteit aan mensen straalt dit uit. Een deel van Soho wordt ook wel China Town genoemd, en hier vindt je vooral winkels en restaurants uit de oosterse landen.

Camden Market

Elk weekend wordt in Londen de Camden Market georganiseerd. Er komen dan ongeveer honderdduizend bezoekers op deze markten af, die georganiseerd worden in het noorden van de stad. Het is een verzameling van verschillende markten, waar allerlei verschillende spullen worden aangeboden. Zowel voedsel, kleding en kunst worden aangeboden op deze markten. Vooral de echte liefhebbers kunnen hier uren rondslenteren.

West End

Dé uitgaanswijk van de stad Londen, zo wordt de wijk West End ook wel genoemd. In deze wijk vind je onder vele grote theaters waar bijna iedere avond wel een voorstelling plaatsvindt. Het is dan ook niet gek dat je hier veel bioscopen, restaurants en horecagelegenheden tegenkomt. Samen met Broadway in New York wordt deze wijk gezien als de meest vooraanstaande theater regio’s ter wereld. 
 
Om Londen helemaal te ontdekken heb je meerdere dagen nodig. Het is aan te raden om in de stad gebruik te maken van het openbaar vervoer, en dan met name de metro. Dit is een hele fijne en efficiënte manier van reizen waar je binnen een paar minuten mee aan de andere kant van de stad kunt staan. Kies je liever een andere stad in Europa, kijk dan eens in de lijst met inspiratie voor stedentrip binnen Europa. Europa zit vol met prachtige plekken, aan jou om ze allemaal te ontdekken.
 
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking
 Geplaatst door: Webmaster op donderdag 19 september 2019Geen reactiesPlaats een reactie

Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie