Citytrip als groepsreis

Waarom een citytrip met een groep gezelliger is.

Een citytrip wordt ook wel "stedentrip" genoemd. Citytrips zijn razend populair. Steden die veel bezocht worden zijn New York, Londen, Praag, Rome, Barcelona, Parijs en Berlijn. Maar ook steden zoals Valencia, Wenen, Newcastle en Trier kunnen zich op een grote belangstelling verheugen. Het gaat bij stedentrips vaak om cultuur en sfeer. Om die reden worden er ook steeds meer kerstmarkten georganiseerd. Een citytrip als groepsreis boeken is in de regel veel gezelliger dan alleen op reis gaan.  Als je deel neemt aan een groepsreis, ga je in de regel op pad met een groep gelijkgestemden. Je wilt met zijn allen cultuur snuiven en genieten van lekker eten en drinken.

Citytrip als groepsreis op maat.

Als je als bedrijf, familie of vereniging een groepsreis op maat wilt laten samenstellen, zou je misschien niet denken aan een citytrip. Maar ook een stedentrip kan in het kader van een groepsreis georganiseerd worden. Duke Travel bijvoorbeeld is niet alleen gespecialiseerd in schoolreizen, bedrijfsreizen en personeelsuitjes, je kunt er ook een stedentrip groepsreis laten samenstellen. De voorwaarde is wel dat er minimaal 20 personen aan zo een groepsreis mee doen. Ook als je een bijzondere citytrip wilt boeken, zit je bij deze groepsreis specialist goed. Wat dacht je van een groepsreis met bestemming IJsland of Denemarken?  In principe is alles mogelijk. Als je een Duke Travel groepsreis boekt, ga je voor kwaliteit en optimaal plezier. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en met individuele wensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Bij Duketravel is maatwerk een specialisatie. Een groepsreis op maat samenstellen is immers specialisten werk.

Een offerte voor een vriendengroep aanvragen.

Indien je vriendengroep uit meer dan 20 personen bestaat, kun je bij Duke Travel ook een offerte opvragen voor een vriendenweekend groepsreis. Dat kan een stedentrip zijn maar een wintersport weekend behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. De meeste groepsreizen op maat zijn inclusief vervoer, overnachtingen en georganiseerde activiteiten. Dat geldt ook voor groepsuitjes binnen Nederland of juist naar verre bestemmingen. Met je collega’s, vrienden of familie er op uit gaan, het kan één groot feest zijn. Als achteraf dan ook nog eens alles tot in de puntjes verzorgd blijkt te zijn,  houd je een nog prettiger gevoel aan het uitje over.  Wil jij een groepsreis zoals een citytrip, schoolreis of wintersport weekend organiseren?  Vraag een offerte aan.